External link opens in new tab or windowKopalniški program


Naš program sestavljajo različni sistemi tuš kabin za tuširanje in sistemi pregradnih sten in paravanov za postavitev na kopalne kadi, prilagojene vašim kopalnicam.

External link opens in new tab or windowPREBERI VEČ
 Kuhinjske obloge


Popestrite svojo kuhinjo z našimi steklenimi oblogami. Na visoko kakovostno optiwhite kaljeno  steklo se po želji stranke doda fotomotiv ali samo barvano po RAL lestvici.

PREBERI VEČ 
 Nadstreški in ograje


Zastekljujemo okvirje balkonskih ograj s kaljenim steklom, lepljenim triplex steklom, žičnim steklom ali lepljenim kaljenim steklom. Stekla montiramo tudi na že obstoječe konstrukcije.

PREBERI VEČ 
 

Steklena drsna vrataSteklena drsna vrata pomagajo na eleganten in moderen način izkoristititi ozke prehode, kjer krilna vrata ne pridejo v poštev.

PREBERI VEČ 
Prostore lahko pregradimo s steklenimi stenami v različnih kombinacijah fiksnih stekel in nihajnih ali drsnih vratnih kril iz varnostnega kaljenega,lepljenega stekla.

PREBERI VEČ 
 Ornamentna /jedkana stekla


Z jedkano ornamentnimi stekli polepšate izgled vaših oken in vrat po zadnjih modnih trendih, obenem pa zmanjšate možnost neželjenih pogledov v vaš dom.

PREBERI VEČ 
 


V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo izjemno ugodno ceno tiska na folijo za steklene kuhinjske stene, kopalnice in podobno.  Ponujamo vam vrhunski tisk, in kar je še bolj pomembno odlične cene.

PPREBERI VEČ